Sporočila za javnost

Zlata Diggit nagrada v roke NIJZ

05. 06. 2015
Nacionalni inštitut za javno zdravje je na prireditvi ob koncu 4. konference digitalnih komunikacij Diggit prejel Zlato Diggit nagrado v kategoriji neprofitne organizacije za lastno spletno mesto www.nijz.si. Nagrado je v imenu Nacionalnega inštituta za javno zdravje prevzel direktor prim. dr. Ivan Eržen in predstavniki agencije ENKI, ki je novo spletno stran izdelala.
foto: Bor Slana  
Vir: www.siol.net
 
O spletni strani NIJZ
Informacijska forma deluje kot zbirka prispevkov, ki so vsi predstavljeni z enotno uporabniško izkušnjo, predvsem vsebinsko bogato. Dostop je prijazen do različnih ciljnih skupin, zato vodimo ali preko priporočil ali klasičnega menija, rubrik A/Z oz. iskalnika, vse v določenih barvnih zgodbah.
 

Spletno mesto deluje kot informacijska platforma številnih informacij glede zdravja. Obiskovalca nagovarjamo s ključnimi sporočili – aktualno, izpostavljeno in priporočamo (barvna shema sledi skozi celoten portal), preko katerih skrbimo za informiranost z osrednjimi temami. Pomembno mesto zasedajo tudi predstavitve projektov in programov. Informacije so podane z enotno uporabniško izkušnjo, predvsem vsebinsko bogato, saj gre za resne teme. Uporabniki imajo na voljo klasično iskanje, razpored A/Z in iskalnik.