Vabila medijem

Razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2018

26. 01. 2018
Vabimo vas na razglasitev najbolj inovativnih živil leta 2018, ki jo organizira Inštitut za nutricionistiko v okviru s strani Ministrstva za zdravje financiranem programu promocije zdravja, katerega partner je tudi Nacionalni inštitut za nutricionistiko. Predstavljeni bodo izzivi na področju razvoja živil z ugodno prehransko sestavo ter načrti za krepitev razpoložljivosti in kakovosti lokalnih živil. Izvedeli boste kateri slovenski živilski proizvajalci so prejemniki nagrad in sodijo med najbolj inovativne, hkrati pa boste imeli možnost poskusiti nagrajene izdelke. Razglasitev bo v sredo, 31. januarja 2018 ob 10.00 v predavalnici P1 v 2. nadstropju stavbe F na Tržaški cesti 32 v Ljubljani.

Na razglasitvi bodo prisotni:

  *   mag. Dejan Židan, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano
  *   Jožica Maučec Zakotnik, državna sekretarka na Ministrstvu za zdravje
  *   prof. dr. Igor Pravst, vodja raziskovalne skupine, Inštitut za nutricionistiko
  *   doc. dr. Anita Kušar, vodja razpisa, Inštitut za nutricionistiko

Na razglasitvi bodo prisotni tudi predstavniki proizvajalcev nagrajenih živil, s katerimi se boste lahko pogovorili o konkretnih izzivih v gospodarstvu. Pripravljena bomo tudi degustacija izbranih živil.

Organizator prosi če svojo udeležbo lahko napoveste na e-naslov mediji@nutris.org

Lokacija predstavitve

Predstavitev bo potekala v Predavalnici 1 v 2. nadstropju stavbe F na Tržaški cesti 32 v Ljubljani, na območju Ilirije d.d. Vhod je s Šestove ulice (nasproti rdeče stavbe Avbreht&Zajc). Stavba je za vratarnico, pred stavbo je javno parkirišče, na katerem bo omogočeno brezplačno parkiranje (parkirno kartico bo organizator ožigosal, pred odhodom pa jo izročite vratarju).Veselimo se srečanja z vami!

Kontakt za medije:
Betka Šuhel Mikolič, Inštitut za nutricionistiko
e-naslov: mediji@nutris.org, tel. 041 654 632

Dodatne informacije o razpisu in poteku izbora (objava razpisa):

  *   Razširjeno vabilo v obliki za tiskanje je dosegljivo na naslednji povezavi.
  *   Objava razpisa je dosegljiva na naslednji povezavi.