Z znanjem do boljšega zdravja

Javni poziv za izbor zunanjega izvajalca - strokovnjak za razvoj e-modula materialnega knjigovodstva z vidika računovodstva

27. 10. 2017
Nacionalni inštitut za javno zdravje, Trubarjeva cesta 2, 1000 Ljubljana, ki ga zastopa prim. prof. dr. Ivan Eržen, v vlogi upravičenca za izvajanje programa Nadgradnja spletnega portala Šolski lonec v podporo implementaciji smernic zdravega prehranjevanja (akronim programa: Šolski lonec), ki je del nacionalnega programa na področju prehrane in telesne dejavnosti za leta 2017, 2018 in 2019, objavlja:

Javni poziv za izbor zunanjega izvajalca, ki bo sodeloval pri razvoju e-modula materialnega knjigovodstva v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kot del celovite podpore načrtovanja prehrane s portalom Šolski lonec z vidika računovodstva.

S pozivom želi NIJZ izbrati zunanjega izvajalca, ki bo sodeloval pri razvoju e-modula materialnega knjigovodstva v vzgojno-izobraževalnih zavodih, kot del celovite podpore načrtovanja prehrane s portalom Šolski lonec z vidika računovodstva, saj NIJZ ne zaposluje vseh potrebnih strokovnjakov za izvedbo posameznih projektnih aktivnosti.

Prednost pri izbiri za izvedbo posamezne naloge bo imel izvajalec, ki ima praktične izkušnje s področja računovodstva v vzgojno-izobraževalnem zavodu. Izbran izvajalec, ki bo vabljen k sodelovanju, bo za izvedbo aktivnosti z NIJZ podpisal pogodbo. 


Objava celotnega javnega poziva je dosegljiva na naslednji povezavi.

Prijavni obrazec je dosegljiv na naslednji povezavi.