Z znanjem do boljšega zdravja

Vabilo k raziskavi z mobilno aplikacijo AnimApp

27. 05. 2021
Na tej spletni strani boste našli navodila za uporabo mobilne aplikacije AnimApp, s katero boste v raziskavi zbirali podatke in opravljali meritve povezane z okoljem, v katerem se nahajate v posameznem trenutku anketiranja.

Vsi zbrani podatki bodo anonimni in uporabljeni izključno v raziskovalne namene. Raziskava bo potekala v obliki mobilne aplikacije AnimApp, zato vas bomo prosili, da si aplikacijo naložite na vaš mobilni telefon. Aplikacijo na vaš pametni telefon naložite preko Trgovine Play ali App Store. V brskalnik vpišete  ANIMA research ter aplikacijo naložite.

Raziskava bo potekala 2 do 3 tedne. To pomeni, da boste 2 do 3 tedne odgovarjali na ankete preko mobilne aplikacije AnimApp, odvisno od vaše izbire pogostosti izpolnjevanja anket. Ko bo čas za izpolnjevanje ankete, boste o tem samodejno obveščeni preko aplikacije AnimApp tako, da boste na mobilni telefon vsak dan prejeli 2 do 4 opomnike

Vprašanja bodo zastavljena v štirih različnih sklopih:

  1. trenutno počutje,
  2. počutje v preteklem tednu,
  3. počutje v času vikenda (sobota in nedelja) in
  4. počutje v celotnem obdobju poteka raziskave.

Če imate v zvezi z raziskavo kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da se obrnete na Nacionalni inštitut za javno zdravje, na telefonski številki 01-2441-555, 01-2441-597 ali elektronski naslov okoljskihrup@nijz.si. Vsa morebitna vprašanja v zvezi z varstvom osebnih podatkov lahko naslovite na: vop@nijz.si.

 

Datoteke: