Publikacija

Varnost živil v prehrani nosečnic

Brošura Varnost živil v prehrani nosečnic je nadgradnja brošure Varnost živil v prehrani nosečnic, otrok in starostnikov, ki smo jo izdelali na takratnem Inštitutu za varovanje zdravja Republike Slovenije in območnih zavodih za zdravstveno varstvo leta 2012 (zdaj Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ). V novem dokumentu smo izvzeli in dopolnili vsebine o varnosti živil za nosečnice, tako da je ta dokument prvenstveno namenjen nosečnicam. Brošuro smo izdelali v sodelovanju z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano - NLZOH in v sodelovanju s prof. dr. Živo Novak Antolič, specialistko porodništva in ginekologije.

Za dobro javno zdravje
Območna enota Kranj

Oktober na Gorenjskem v znamenju duševnega zdravja

Podrobno
24-urno gibalno vedenje

Svetovni dan hoje – preprost korak do boljšega zdravja

Podrobno
Javni pozivi

Javno zbiranje ponudb za Najem poslovnih prostorov za potrebe NIJZ

Podrobno

Išči